Start uw eigen startpagina website met het Startpagina Script

Geplaatst op 02-09-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u een eigen startpagina website beginnen? Het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services bevat alle functies om een startpagina website in elkaar te zetten en te beheren.

Een mooie mogelijkheid van het Startpagina Script is dat het mogelijk om naast links ook teksten te plaatsen op de dochterpagina’s, rondom de onderwerpen die u op uw startpagina website aankaart. Deze teksten helpen om de waarde van uw dochterpagina’s te vergroten in de ogen van de zoekmachines en om zo hoger in Google te komen.

Anderen kunnen hun website aanmelden bij uw startpagina website. Vanuit iedere dochterpagina kan het formulier om een link aan te melden eenvoudig worden bereikt. U kunt daarbij zelf instellen welk bedrag u rekent voor het plaatsen van een link. Via de betaalkoppeling kan iemand die een link aanmeldt op een gemakkelijke manier voor de vermelding betalen.

Daarbij kunt u zelf instellen hoe lang een link blijft staan op de dochterpagina. Het is daarbij zelfs mogelijk om verschillende opties aan te maken, waarbij voor iedere optie een periode en een prijs voor de linkplaatsing kan worden ingesteld. Op deze wijze is het mogelijk om inkomsten te genereren met uw startpagina website.

Natuurlijk is het wel van belang dat u realistische prijzen hanteert. Veel te dure links zullen zelden worden gekocht. Om te zien wat er mogelijk is, zou u eens op de website Backlinker.eu kunnen kijken. Deze website is gemaakt met het Startpagina Script en maakt gebruik van een aantal uitbreidingen daarbovenop, bijvoorbeeld om links te kunnen aanmelden op verschillende sites.

U kunt met 1 startpagina website beginnen en mocht u behoefte hebben aan meer, dan is er op ieder moment de mogelijkheid om uw bestaande website uit te breiden met extra functies, zonder dat de inhoud verloren gaat. Zo kunt u op uw eigen tempo eraan werken en is het zelfs tot een bepaald bedrag toegestaan om geld met een startpagina website te verdienen zonder inschrijving bij de KVK.